Hvem er vi?

Kibæk Fotoklub er for alle med interesse for fotografering, og som ønsker at udvikle sig og blive bedre til at lave billeder.

Klubben, som blev dannet i januar 2015 af en gruppe fotointeresserede mennesker fra Kibæk og omegn, ligger i Herning Kommune i hjertet af Midtjylland.

Vi lægger vægt på at inspirere og udfordre hinanden i nye og kreative måder at tænke og lave billeder, og deler al erfaring.

Der er plads til alle, som har lyst til at lege og deltage i at udvikle en inspirerende klub, hvor vi kan mødes om vores passion, uanset erfaring, alder og kameraudstyr. Alle medlemmer har direkte inflydelse på programmet, og vi forventer at alle deltager aktivt i klubbens liv, så kom og vær med til at gøre klubben rigtig spændende.

Vi mødes to gange i måneden og har hver gang et emne til aktiviteterne, som oftest foregår i eller omkring Alhuset i Kibæk, men som også kan være ture rundt i lokalområdet. Tjek kalenderen og se vores spændende aktiviteter.

Hvis du har lyst til at deltage, er du meget velkommen til at kigge forbi, eller du kan kontakte et af medlemmerne på kontakt-siden og høre nærmere. Da nogle af klubaftenerne har alternativt starttidspunkt eller mødested, anbefaler vi dig at kontakte os, før du kommer.

Kontingentet hører til blandt Danmarks billigste. Medlemmer i Kibæk Fotoklub skal tegne et personligt medlemsskab af Alhuset Aktivitetscenter til kr. 75,- per år. Derudover kan man for kr. 15,- købe kaffe/the/sodavand med hjemmelavet kage til hver klubaften. Og det er sådan set det!

Du er velkommen til at deltage i tre klubaftner før du bestemmer dig.

Vi ses!