Kibæk Fotoklub og middelalderkamp i Ugeposten

with Ingen kommentarer
Middelalderkamp af Gitte Yngva Jespersen

 

Kibæk Fotokub har igen lagt grunden til en stor artikel i Ugeposten.

Udgaven den 10. juli / uge 28 står i middelalderkampens tegn, da hele 4 sider i avisen er vores billeder fra en klubaften sammen med Hanse Tropperne. Hanse Tropperne er et hold meget engagerede middelalderkæmpere, der går op i deres hobby ud over det sædvanlige, og som gladeligt stillede op for fotoklubben.

Forhåbentlig er artiklen med til at vise det værdifulde i at være med i en klub, uanset om du dyrker middelalderkamp eller foto. Der er simpelthen mange flere muligheder når du er med i en klub i forhold til at være alene.

Læs artiklen ved at klikke på avisudklippet herunder og blad frem til siderne 4-7.

 

Kibæk Fotoklub og middelalderkamp i Ugeposten den 10/7 2018 (uge 28)