Sommerhygge 2019

with Ingen kommentarer
Sommerhygge 2019 af Jørgen D. Vestergaard

 

WILD af Kim Andersen

Ingen sommer uden sommerhygge i fotoklubben. Det er efterhånden lang tid siden vi lagde grunden til denne gode tradition, og dette år levede fuldt ud op til tidligere år.

Konceptet er enkelt. Vi mødes for at køre til et hemmeligt sted og vel ankomne står den på masser af hyggeligt samvær med ligesindede og naturligvis en fotografisk udfordring. Emnet for fotoudfordringen dette år var WILD / vild (inspireret af foredraget med Helle Løvevild Golman tidligere på året). Med WILD i tankerne var der fri adgang på arealerne omkring hytten og der blev knipset løs i og af den skønne (vilde) natur.

Forud for aftenen var opgaver med hensyn til madlavning blevet fordelt – nogen havde medbragt salater, andre pølser og kød, andre brød og kager og så videre og så videre. Alt i alt kunne vi stable en kulinarisk fest på benene, og det hele blev spist med stor velbehag samtidig med at snakken gik lystigt.

Da det også var dagen for gennemsyn af billeder, var der arrangeret mulighed for at vi kunne se billederne fra de to seneste måneder (frit og mørk). Det er altid fantastisk spændende og inspirerende at se hinandens billeder og høre historierne om deres tilblivelse.

Temaet for juli måned er sommer, så nu er det bare at komme ud og lave sommer-billeder.

God sommer til alle.

WILD af Peder P. Pedersen