Min høst

with Ingen kommentarer
Lis plukker vindruer af Peder P. Pedersen

Årets kornhøst er forlængst i hus, men der høstes stadig flittigt rundt om i haverne. Her er det blomster, vindruer, æbler, grøntsager og så videre, der høstes til vinterens forråd. Alt sammen udgør det nogle fantastisk dejlige fotomotiver, som vi havde sat os for at formidle.

Min høst

I uge 41/2019 bragte Ugeposten et tema om Min høst, og Kibæk Fotoklub leverede naturligvis masser af flotte billeder. Se Ugepostens artikel her.

Ugeposten, uge 41 2019, side 14-15. Tema Min høst. Alle billederne på opslaget er leveret af Kibæk Fotoklub

Opgaven bragte os rundt til steder og personer, vi ikke kendte på forhånd hvilket i sig selv gjorde forløbet meget spændende. At komme ind hos fremmede mennesker og opleve deres engagement og stolthed over deres haver har været dejlige oplevelser, som også beriger os som fotografer, og giver os endnu en vinkel på storytelling.

Linda med stribet rødbede af Jørgen D. Vestergaard

De personlige historier og billeder

Victoria med chiliplante af Jørgen D. Vestergaard

Som for eksempel Lis som straks griber rollatoren og kører ud i haven for at plukke blomster og vindruer, for at vi kan få nogle billeder i kassen.

Eller Tove og Kristian som viser og fortæller om deres gigantiske tomat avlet på frø som de selv hjembragte fra en ferie til Spanien.

Eller Linda som bytter frø og er lidt af en bønne-specialist og en tomat-specialist og en chili-specialist og en sylte-specialist og, og, og.

Og hos Inger, som stadig plukker røde jordbær, alt imens hun venter på den første frost, for at gøre de sprøde cox orange æbler helt klar til at spise.

Eller de høje solsikker hos Ingrid, som endnu stræber mod himlen, og senere bliver til vintermad til havens småfugle.

Og hvad med de mange tons gulerødder og kartofler, som her i efteråret samles hos Dan Organic i Sdr. Felding før de pakkes og triller ud til forbrugerne.

Dejlige historier og flotte haver

Alle steder blev vi mødt med dejlige historier og flotte haver. Vi håber vores billeder yder retfærdighed til de flotte motiver og deres ejere.

Hele høst-projektet beviser, at vores hobby åbner døre og har uendelige muligheder for at udvikle os alle.

 

Vi håber vores billeder yder retfærdighed til de flotte motiver og deres ejere.