Bliv medlem

Bliv medlem

Vi byder altid velkommen til glade medlemmer. Hvis du gerne vil være en del af fællesskabet, melder du dig ind ved at kontakte kassereren herunder eller bruge nedenstående indmeldelsesformular. Du er medlem når kontingentet er betalt.

Fordele

Som medlem har du direkte indflydelse på klubbens aktiviteter og drift. Aktiviteterne planlægges i fællesskab og med udvalg og bestyrelsesarbejde er der muligheder for alle.

Når du er blevet medlem oprettes du som bruger på www.kibaekfotoklub.dk med adgang til medlemsområdet. I medlemsområdet finder du blandt andet en adresseliste over medlemmerne, så du ved hvordan du kommer i kontakt med hver enkelt af os. Du finder også vores helt eget forum, hvor vi deler stort og småt, en side med materiale til download relateret til klubaktiviteter samt en hel masse mere.

Bare gå på opdagelse.

Indmeldelsesformular

Ja, jeg vil gerne være medlem af Kibæk Fotoklub.

Når du melder dig ind, accepterer du

Med din indmeldelse accepterer du at:

Betale det fastsatte kontingent. Du er medlem når kontingentet er betalt. Udmeldelse kan ske skriftligt til kassereren. Udmeldelse sker automatisk 1 måned efter forfalden kontingentbetaling.

Kassereren og formanden i Kibæk Fotoklub gemmer ovennævnte informationer om dig i medlemskartoteket og bruger dem til kommunikation, i forhold til tilskud fra Herning Kommune og kontingent til Alhusets Brugerforening. Dine informationer deles med formanden og webmaster og dit navn, telefon og e-mailadresse vil fremgå af medlemsoversigten på FotoForum på www.kibaekfotoklub.dk. Hvis der er fejl i dine data på medlemsoversigten, kan du selv rette dem på din personlige profil eller du kan rette henvendelse til kassereren.

I forbindelse med aktiviteter i Kibæk Fotoklub vil der blive lavet billeder, og der er mulighed for, at du bliver gengivet som en identificerbar person på sådanne billeder. Det er muligt, at disse billeder offentliggøres på offentlige digitale medier (eksempelvis hjemmeside og facebook) og offentlige trykte medier (eksempelvis Herning Folkeblad og Ugeposten). Med din indmeldelse accepterer du offentliggørelse af sådanne billeder.

Hvis du afleverer billeder til klubben, eksempelvis lægger dem på klubbens online billedarkiv eller sender dem til webmaster, accepterer du, at Kibæk Fotoklub offentliggør dem uden yderligere information eller vederlag til dig. Du beholder naturligvis alle billedrettigheder.

Helt grundlæggende acceptere du også at overholde Kibæk Fotoklubs vedtægter.

Betaling af kontingent

Kontingentet er på 400 kr pr år, som dækker perioden 1. januar til 31. december. Der betales fuldt kontingent uanset tidspunkt for indmeldelse. Kontingentet er inklusiv personligt medlemsskab af Alhuset Brugerforening, som giver rabat på øvrige aktiviteter i Alhuset.

Du kan betale kontingentet på følgende måder:

  • Kontant til kassereren
  • Bankoverførsel til fotoklubbens foreningskonto i Ringkjøbing Landbobank, Reg. 7670 Kontonr. 7675254
  • MobilePay til formanden til MobilePay Box 1043FS. Du kan evt bruge nedenstående QR-kode.

Velkommen i Kibæk Fotoklub

Del artiklen