Naturen tæt på

Kort beskrivelse af projektet

Kibæk Fotoklub inviterer alle til at opleve og videregive naturoplevelser fra den danske natur. Derfor arrangerer vi en række kurser og workshops med nogle af Danmarks bedste naturfotografer og naturformidlere, så vi sammen kan dygtiggøre os for at skabe naturoplevelser gennem billeder.

“Naturen tæt på” kulminerer med produktion af en serie elektroniske og fysiske udstillinger af deltagernes billeder, som udstilles på plejehjem, lægehuse, idrætshaller, biblioteker og så videre.

Alle deltagere opfordres til at bidrage med billeder til udstillingerne, hvor alle er garanteret en plads.

Projektet strækker sig fra juni 2022 til forår 2023 med de første udstillingsserier i slutningen af 2022.

Nogle aktiviteter kræver køb af billet, mens andre er gratis. Se mere om hver enkelt aktivitet herunder.

Følg også Facebook-siden om “Naturen tæt på” her hvorfra alle opslag frit kan deles.

Programmet udvides løbende

Fortsætterkursus – Fototeknik og naturformidling

10. september 2022 kl. 9.00 til 17.00

Vær parat til at blive udfordret på både fototeknik og visuel formidling når den dansk/hollandske billedekvilibrist og naturfotograf Ard Jongsma kommer til “Naturen tæt på” og holder kurset “Fortsætterkursus – Fototeknik og naturformidling”.

Undervejs vil der blive praktiske opgaver som løses i området. Vi garanterer, at alle forbedrer sig ved at deltage.

Sted: Præstbjerg Naturcenter, Klejnstrupvej 2, 7550 Sørvad

Pris: 250 kr inklusiv let forplejning dagen igennem (morgenkaffe med brød, sandwich med vand/sodavand, eftermiddagskaffe med kage)

Alle er velkomne

Bemærk: Begrænset antal pladser. Billetsalget lukker den 8. september 2022 kl. 12.00 eller når billetterne er udsolgt.

Tidligere afholdte aktiviteter:

Grundkursus – Fototeknik og naturformidling

11. juni 2022 kl. 9.00 til 17.00

Aktiviteten er en del af Kulturfest Herning 2022

Et af Danmarks absolut bedste par til naturfoto og -formidling nemlig Mikkel Jézéquel og Kamilla Husted Bendtsen står for dagen.

Læs flere detaljer om arrangementet her.

Sted: Løvbakke Naturcenter, Løvbakkevej 32, 7400 Herning

Alle er velkomne

Bemærk: Begrænset antal pladser. Billetsalget lukker den 9. juni 2022 kl. 12.00 eller når billetterne er udsolgt.

Foredrag – Er en fugl ikke bare en fugl?

14. juni 2022 kl. 20.00 til ca. kl 22.00

Aktiviteten er en del af Kulturfest Herning 2022

Her har du en enestående mulighed for at forkæle din indre ornitolog, når Flemming Thomasen kommer og holder et spændende foredrag om fugle.

Hvad skal der til for at blive god, til det der med fugle? Er det blot en kikkert og så afsted? Skal man være musikalsk? Og hvad er de bedste betingelser, for at få øje på de flyvske væsner.

Læs flere detaljer om arrangementet her.

Sted: Tjæreovnene i Skarrild, Hesselvigvej 5, Skarrild, 6933 Kibæk

Pris: Gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Alle er velkomne

Grafisk ser projektforløbet ud som på billedet herunder:

Herunder kan du se tidligere artikler bragt i forbindelse med “Naturen tæt på”

Projektet støttes af

Tusind tak for støtten fra følgende:

• Kulturfest Herning – Dus med himlens fugle
  • Nordea-fonden