Kom og vær med!

Læs om de mange aktiviteter i Kibæk Fotoklub. Til hver klubaften har vi et spændende fotografisk emne, som beskrives her i kalenderen.

Planlægning af aktiviteter sker i fællesskab, hvor vi 2-3 gange om året laver en detaljeret plan, for hvilke emner vi sætter på kalenderen og hvornår de skal foregå. Emnerne spænder meget bredt, og vi bestræber os på, at lave et varieret program som også veksler mellem aktiviteter i klublokalet, ture til lokalområdet eller længere væk, og ikke mindst opbakning til andre foreninger i Kibæk, hvor vi hjælper med flotte billeder.

Har du aktiviteter som skal på klubbens kalender, er du meget velkommen til at komme til planlægningsdagen eller skrive til Jørgen V med beskrivelse af aktiviteten, kontaktperson, sted, dato og klokkeslet, hvorefter den bliver lagt på kalenderen. Du kan også sende ideforslag uden at have bestemt dato.

Se bruttolisten med ideer her.

(Scroll ned og klik i området nedenfor, hvis kalenderen ikke indlæses automatisk)

 

okt
15
tirs
2019
Langtidsfotografering (Alhuset)
okt 15 kl. 19:00 – 22:00

Vi har tidligere haft langtidsfotografering på programmet, og denne gang prøver vi at give det et “twist”.

Hvis vejret er godt, går vi muligvis i haven, så tag lunt tøj med. Alternativt bliver vi indendørs.

Medbring dit kamera og stativ samt et åbent sind, for det skal nok blive anderledes og udfordrende.

Du vil være glad for følgende udstyr:

  1. Kamera
  2. Stativ
  3. Fjernudløser
  4. Lommelygte
  5. Pandelampe

Kodeord: Eric Paré og Dave Black (men vi tager det hele på dansk).

 

Jørgen V står for aftenen

okt
25
fre
2019
Knæk Cancer (Kibæk Krydsfelt)
okt 25 kl. 17:00 – 20:30
Annonce i Ugeposten

 

Knæk cancer

De fleste af os har eller har haft kræft helt tæt på og heldigvis gør mange en kæmpe indsats for at vinde kampen mod sygdommen. Kræftens Bekæmpelse er eksponent for en meget stor del af denne indsats.

Kibæk Idrætsforening og Kræftens Bekæmpelse arrangerer et Knæk Cancer arrangement i Kibæk Krydsfelt, og vi skal naturligvis hjælpe med billeder dagen igennem (fra kl. 17.00 til ca. 20.30). Der er bliver mange forskellige aktiviteter inklusiv fysiske aktiviteter, hvor deltagerne sveder til indoor cyckling eller går en tur – Alle kan være med. Undervejs er der fællesspisning og det hele afsluttes med en lysceremoni som bliver både flot og rørende.

Deltagerne bliver adviseret om, at vi kommer og at billederne vil blive bragt blandt andet i Ugeposten (vi respekterer naturligvis, hvis nogen ikke ønsker at fotograferes).

Da aktiviteterne strækker sig over det meste af dagen/aftenen, er det helt i orden at vælge en kortere periode at være med som fotograf. Jeg håber vi er repræsenteret det meste af tiden. Dermed er det vanskeligt at lave en fælles start, men find hinanden undervejs, og brug gerne lejligheden til at spørge, eksperimentere og lære.

 

Jørgen V koordinerer

 

nov
6
ons
2019
Planlægningsaften og gennemsyn af billeder (Alhuset)
nov 6 kl. 19:00 – 22:00

 

Så er det igen tid til at planlægge fremtidige aktiviteter i Kibæk Fotoklub.

Kom og vær med til at udvælge og planlægge hvilke emner vi skal beskæftige os med, så vi alle kan udvikle os som fotografer og samtidig har det sjovt.

Hvis du vil forberede dig, kan du tage et kig på vores bruttoliste af ideer fra tidligere planlægningsaftner, men kom endelig med nye og spændende forslag. Hvis du er forhindret i at deltage, må du gerne maile dine forslag til Jørgen V som så fremlægger dine ideer.

Når vi går hjem skal vi have en konkret plan med emne, tid, sted og ansvarlig person for hver klubaften.

Alle har direkte indflydelse på programmet så kom og vær med.

 

Efter planlægning skal vi se billeder fra oktober måneds fotoudfordring. Medbring dine bedste billeder, så vi alle kan se, høre og lære.

 

Jørgen V er tovholder.

nov
19
tirs
2019
Mel
nov 19 kl. 19:00 – 22:00

Opdateres

 

Lotte står for aftenen

dec
4
ons
2019
Erfa-aften og gennemsyn af billeder (Alhuset)
dec 4 kl. 19:00 – 22:00

Dette er aftenen hvor vi diskuterer løst og fast omkring foto og billeder. Det kan være ideer til gør-det-selv, teknik eller kunstneriske overvejelser og erfaringer af alle slags inden for faget. Tag gerne billeder med til konstruktiv kritik.

Efter erfaringsudveksling skal vi se billeder fra novembers fotoudfordring, så medbring dine bedste billeder inden for emnet, så vi andre kan se og høre om dine overvejelser og fremgangsmåde.

Alle bidrager til en god aften

dec
17
tirs
2019
Julehygge (Alhuset)
dec 17 kl. 18:00 – 22:00
Julen står for døren af Inga Nielsen

 

Kom og vær med til vores traditionsrige julehygge.

Alhuset leverer en lækker julefrokost så spring eftermiddagskaffen over og kom sulten til årets sidste møde i fotoklubben. Drikkevarer købes i Alhuset.

Prisen oplyses senere, men bliver ca. kr. 125-150 plus drikkevarer.

Tilmelding til Jørgen J,

jan
1
ons
2020
Juleferie
jan 1 heldags
Julen står for døren af Inga Nielsen

Juleferie – Ingen klubaften.

Så hvorfor ikke bruge årets første dag til at lave flotte og spændende billeder.