Mental Talk

Mental Talk 2023

Mental Talk 2023 Igen i år er Kibæk Fotoklub med til at lave billeder fra Mental Talk, og alle medlemmer med tid og lyst til

Read More »

Kibæk Fotoklub er officiel samarbejdspartner med Mental Talk omkring levering af fotos fra de mange aktiviteter.

For medlemmer af Kibæk Fotoklub betyder det, at man får ubegrænset adgang til alle aktiviteter ved fremvisning af pressekort/adgangskort.

Pressekort/adgangskort kan hentes i Mental Talks kontor på Bredgade 27, 7400 Herning.

Om Mental Talk

Over 300 events fordelt på 2 faglige dage, 3 dages mini kultur- og folkemøde og 4 teamdage, fra d. 1. – 8. september 2022

Psykisk sygdom er Danmarks største folkesygdom. Derfor har vi sat os for at starte Mental Talk – Danmarks nye folkemødeformat og største samlingssted for samtaler om psykiatri og mental sundhed. Mental Talk afvikles i Herning fra den 1. til den 8. september 2022, og præsenterer kulturevents, foredrag, debatter, workshops og faglige dage samt diverse fokusprojekter, som forløber over hele året.

Flere danskere lider af psykisk sygdom end af kræft, diabetes og hjertesygdomme. I dag har ca. 20% af den voksne befolkning symptomer på psykisk sygdom, og 15% af børn og unge har været i behandling for en psykisk lidelse inden de fylder 18 år. En ud af tre borgere får en psykisk sygdom i løbet af deres liv.

Derfor er formålet med Mental Talk at styrke den aktuelle debat og forståelse for den betydning som arbejdet med mental sundhed har for samfundet og det enkelte menneske – både lokalt, regionalt og nationalt.

​Mental Talk skaber rammerne for vidensdeling, erfaringsudveksling, debat, oplysning og inspiration på tværs af brancher, interesseorganisationer og borgere. Vi skaber oplevelser med fokus på mental sundhed, i en bred og samfundsrelevant kontekst. I samarbejde med partnere fra kultur-, erhvervs- og foreningslivet samt NGO’er, universiteter og offentlige institutioner, går vi tæt på Danmarks udfordringer med mental sundhed og udfolder b.la.  civilsamfundets rolle og ansvar for at kunne forbedre mental trivsel blandt borgerne.

Læs mere om Mental Talk her eller Facebooksiden her.

Kontakt hos Mental Talk

Mental Talk kontaktperson er Rasmus Sommer, tlf. 53495049 eller henvendelse på Mental Talks kontor på Bredgade 27, 7400 Herning.

Kæmpe program

I dagene 1. til 3. september 2022 kommer Herning Kommune til at summe af aktivitet. Mere end 100 arrangementer af vidt forskellig slags afholdes primært omkring Herning Bibliotek og Herning gågade, men også andre steder i kommunen.

Se og udskriv programmet her: Mental Talk 2022 program

Information

Medlemmer af Kibæk Fotoklub har gratis adgang til alle aktiviteter, også dem med en billetpris eller hvor arrangementet er angivet som udsolgt. Det er en forudsætning, at man har Mental Talk pressekort/adgangskort, som fås ved henvendelse til Mental Talk kontoret på Bredgade 27, 7400 Herning. Kontaktperson hos Mental Talk: Rasmus Sommer, tlf. 53495049.

Tag gerne en klubtrøje eller -jakke på hvis du har en.

Indsend dine billeder

Dine udvalgte og færdigredigerede billeder uploades i fuld opløsning til vores online billedarkiv på Billeder->Klubaktiviteter->2022->Mental Talk eller sendes med wetransfer.com til Jørgen V på billeder@kibaekfotoklub.dk

Del artiklen