Ugeposten om naturfotografernes vilde verden

Ugeposten uge 6, 5. februar 2019, side 8, omtale af foredrag med Helle Løvevild Golman den 28. marts 2019

 

Som optakt til foredraget med Helle Løvevild Golman den 28. marts 2019 kl. 19.00 har Ugeposten bragt en hel side med ord af Ugepostens journalist og billeder af Helle og Uri Løvevild Golman. Fantastisk flotte billeder som taler deres eget dejlige sprog – Hvor er det en fantastisk verden vi lever i. Den skal vi passe på.

Som Helle Løvevild Golman ville have sagt det

What you love, you will protect

Vi er taknemmelige for alle som hjælper med at skabe opmærksomhed om arrangementet, for jo flere billetter der bliver solgt, jo større bliver checken til Helle og WILD Fonden da hele aftenens overskud doneres til deres arbejde for naturbeskyttelse.

Læs Ugepostens artikel her.

 

Arrangementet sponseres af

 

 

Del artiklen