En hilsen fra savannen fra Helle Løvevild Golman

Foto: Helle Løvevild Golman, Project WILD

 

Når man er fotograf og eventyrer som Helle Løvevild Golman har man hele verden som arbejdsplads. Helle er lige kommet hjem fra Kenya, hvor hun blandt andet fotograferede løver og elefanter. Ind i mellem turene på savannen for at fotografere vilde dyr, fandt hun tid til at lave denne lille appetitvækker af en video og hilsen – Kun til Kibæk!

Kom og se endnu flere dejlige billeder og hør Helles fortællinger fra rejser til alle verdens kontinenter, når hun kommer til Kibæk den 28. marts 2019 kl. 19.00 for at fortælle om Project WILD.

 

“På Masai Mara i Kenya er livet hårdt for en flot hanløve der skal holde styr på sine nye hunner! Kom og hør om livet ude blandt de vilde dyr i hele verden – Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge jer i Kibæk og have en hyggelig aften sammen ❤️.
 
Knus Helle”

Klik på billedet herunder for at afspille videoen.

 

Klik på billedet for at afspille videoen. Foto: Helle Løvevild Golman, Project WILD

 

Helle holder foredrag i Kibæk Krydsfelt den 28. marts 2019 kl. 19.00.

 

Arrangementet sponsoreres af

 

 

Det bliver et sandt festfyrværkeri af fortællinger og billeder, når Helle Løvevild Golman fortæller og viser billeder. Arrangementet er for hele familien. Undervejs kan du købe Helle og Uri Løvevild Golmans nyeste bog “Wild Africa” eller være heldig at komme hjem med en plakat signeret af Helle.

Project WILD er Helle og Uris mission om at redde verden. Det gør de ved at vise naturens skønhed gennem billeder af den sidste vilde natur og truede dyr. Billederne bliver til en bog som gives til verdens ledere i det håb, at de vil beskytte den skønhed bogen repræsenterer.

Læs mere om foredraget her og Project WILD her.

Del artiklen