COVID-19/coronavirus

with Ingen kommentarer

Verden er i en alvorlig og helt særlig situation med COVID-19/corona-virus, og vi må alle tage vores forholdsregler.

Kibæk Fotoklub er også påvirket, og aktiviteter i den nære fremtid er aflyste – Vi følger naturligvis regeringens opfordringer.

Som en direkte konsekvens af virussen er Alhuset lukket for alle aktiviteter indtil den 14. april 2020, herunder også vores normale klubaktiviteter i huset.

Hold øje med kalenderen for status på de enkelte aktiviteter og hvornår klub-situationen begynder at normaliseres.

Husk også, at selv om virussen raser, kan du i god sikkerhed lave masser af billeder (når du samtidig følger retningslinjerne for forsamlinger osv.).

Tænk på, at det kreative frirum du kan finde, når du fordyber dig i foto, er med til at give livsglæde i en presset tid. Derfor – Lav masser af billeder.