Masser af biler og motorcykler på Kibæk Mølle

Lørdag den 13. august 2022 var der masser af biler og motorcykler på Kibæk Mølle, da Aaskov mc sammen med Japsquad Danmark lavede udstilling af deres flotte køretøjer.

Kibæk Fotoklub var naturligvis på pletten. Ud over at et arrangement som dette giver masser af fotomuligheder, og dermed en mulighed for at udøve sin hobby, er det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe byens andre foreninger med billeder.

Arrangørerne lyder også til at være tilfredse med dagens forløb. Læs bare nedenstående hilsen fra Heidi Frahm Stenberg fra Aaskov mc:

Af Heidi Frahm Stenberg, Aaskov mc

Det hele startede hjemme over en kop kaffe. Tre kreative generationer slog hovederne sammen og sådan opstod ideen til træffet – Japsquad Danmark meet Aaskov mc, og datoen blev sat til lørdag d. 13 August kl. 10.00. De smukke omgivelser omkring Aaskov mc skulle danne rammen om træffet. Der blev taget kontakt til Motostyle.dk og de var med på ideen. Passionen for biler og mc er fælles, og det er en oplagt mulighed for at vise sin bil eller mc frem. En mulighed for at vise de timer og økonomi, der er brugt og en mulighed for at vise, at vi vil andet end at køre gaderæs og brænde dæk af. Folkene bag køretøjerne elsker det sociale, hyggen og at få ideer af hinanden. Der bliver sparket dæk og grinet, og nye venskaber opstår på kryds og tværs. 

Vejret var med os, og Kibæks borgere stoppede op og kiggede på. Journalisten fra Ugeposten kiggede forbi og dygtige fotografer fra Kibæk Fotoklub tog billeder og fik en snak. 

Så lige den dag i lille Kibæk skete der noget helt vildt. 

Den positive feedback har været overvældende, og de frivillige hjælpere og undertegnede er enig om, at vi absolut gentager træffet i 2023, og vi kan næsten ikke vente.

 

 

Del artiklen