Knæk Cancer 2022

Desværre er cancer stadig virkelighed for alt for mange mennesker, og vi har nok alle haft en eller flere kære, som har haft sygdommen. Derfor var årets udgave af Knæk Cancer desværre stadig relevant, og igen i år havde Kibæk IF Fitness og Kræftens Bekæmpelse arrangeret masser af sport og fællesskab for at samle penge ind til den gode sag.

Kibæk Krydsfelt var lavet til et total-træningscenter, hvor du kunne deltage i forskellige holdaktiviteter. Der var flere former for fitness for alle aldre, indendørs cykling og udendørs gang/løb men også fællessang.

Som tidligere år, blev der kørt indendørs cykling til svedige rockrytmer leveret af de lokale “Sound from a Basement”. 

Birthe Mikkelsen var taler ved dagens afsluttende og meget rørende lysceremoni, hvor lysposer på trappen mindede om nogle af dem, som tabte kampen mod kræft.

Som tidligere år var fotografer fra Kibæk Fotoklub med til at lave billeder af nogle af de mange aktiviteter.

Del artiklen