Så kom “Naturen tæt på” -udstillingen på plads ved Kibæk Mølle

"Naturen tæt på" ved Kibæk Mølle af Jørgen D. Vestergaard

Så er “Naturen tæt på”-vandreudstillingen på plads langs stierne ved Kibæk Mølle.

Den 21. juni 2023 sørgede 125 børn og deres lærere fra 0-3 klasse på Kibæk Skole for en en flot indvielse, og billederne hænger nu langs Mølledammen og venter på at blive set af de mange mennesker, der bruger området. 

Børnene gik med iver til opgaverne, som blandt andet var “Tip en 13´er” med spørgsmål om dyrene på billederne, men der var masser af andre opgaver og undervisning. Naturvejlederne fra Herning Kommune havde nemlig taget den helt store samling udstoppede dyr med til Kibæk, hvor der blev klappet på en ræv og snakke om en hugorm, og mange, mange andre dyr i den forunderlige danske natur. 

Vi håber, børnene nu tager deres forældre i hånden, og viser dem rundt på stierene, så endnu flere kan se en spurvehøg med helt friskfanget måltid eller en kronhind med sin kalv og mange, mange flere spændende dyr.

Udstillingen består af 13 billeder lavet af deltagere i Kibæk Fotoklubs projekt “Naturen tæt på”, og alle viser de dyr fra den danske natur.

"Naturen tæt på" ved Kibæk Mølle af Inga Nielsen
“Naturen tæt på” ved Kibæk Mølle af Inga Nielsen

Her finder du udstillingen

Du finder vandreudstillingen fra fisketrappen ved Kibæk Mølle og højre rundt om søen
Du finder vandreudstillingen fra fisketrappen ved Kibæk Mølle og højre rundt om søen

Du finder udstillingen ved Kibæk Mølle, hvor billederne er placeret tæt på stierne, der starter ved fisketrappen. Men hold godt øje, for billederne sidder højt og lavt og falder i med omgivelserne.

På hvert billede er der en kort tekst om dyret samt et link og en QR-kode, som fortæller mere om det enkelte dyr.

Du kan også se billederne og læse om dyrene her.

Vandreudstillingen sidder i Kibæk indtil ca den 1. august 2023, hvorefter billederne finder nye steder.

Kæmpe tak

En kæmpe tak til børn og voksne fra 0-3 klasse på Kibæk Skole for at bruge en formiddag sammen med os og “Naturen tæt på”, og en lige så stor tak til Herning Kommune for at sørge for ophængning af billederne og for at arrangere hele indvielsen.

Del artiklen