Julelys og ditto hygge

Juli Herning 2023 af Henrik Hansen

Årets sidste klubaften gik til Herning for at lave billeder af byens flotte julebelysning. 

Herning er flot julepyntet og de mange lys og figurer gjorde det let at finde motiver. Vejret var (næsten) tørt og ikke for koldt, så vi kunne gå op og ned ad strøget i ro og mag, og i det hele taget bruge kvalitetstid i gode menneskers selskab og samtidig dyrke vores dejlige hobby.

De fleste billeder blev lavet med kameraet på stativ. Men hvorfor egentlig? Det mest naturlige svar er, at det var mørkt, og de små lysdioder i julebelysningen skulle hjælpes lidt af længere lukkertider. Og arbejder du med lange lukkertider, skal kameraet jo på stativ. Hmmm. Ikke nødvendigvis, for hvad nu hvis bevægelse af kameraet skaber nogle anderledes og interessante billeder?

Pointen er ikke at bruge stativ eller ej, men at udfordre sig selv til at se nogle nye billeder.

PS: Jeg brugte selv stativ hele aftenen, og har fortrudt, at jeg ikke udfordrede mig selv og eksperimenterede med nogle anderledes billeder. Altså må jeg afsted igen 🙂

Vi sluttede aftenen med en dejlig kop varm kakao med tilhørende romkugle. Lækkert.

Vi ses til et spændende og udviklende fotoår i 2024.

 

Del artiklen